Διάδωσε Τη Ισοκρατική Επανάσταση

Εκείνοι που συμφωνούν με  την αρχή των σκέψεων της Ισοκρατίας, και θα επιθυμήσουν να γίνουν μέρος αυτών με τη συμβολή τους, μπορείτε να το κάνετε ελεύθερα, με διάφορους τρόπους. Αναπτύσσοντας την ιδέα της Ισοκρατίας περαιτέρω και διαδίδοντας τη ανά τον κόσμο, είναι η μέγιστη και η καλύτερη συμβολή που μπορείτε να παρέχετε. Μπορείτε να συμβάλετε με την αφιέρωση του χρόνου και της προσπάθειάς σας  για έγκριση, επέκταση, ολοκλήρωση και καθιέρωση της Ισοκρατίας, ενός νέου κοινωνιό οικονομικό κυβερνητικού συστήματος στη χώρα σας.

 

 

Μπορείτε επίσης να συμβάλετε με την προσφορά των σκέψεων και των προτάσεών σας για συγκεκριμένους τομείς στους οποίους αισθάνεστε ότι έχετε τη δυνατότητα. Οποιαδήποτε ιδέα , σκέψη ή πρόταση είναι ευπρόσδεκτη από τον καθένα σας. Εάν δεν είστε επαγγελματίας θυμηθείτε αυτό: δεν είναι απαραίτητο να είστε καθηγητής η σπυδασμένος για να εκφράσετε μια ιδέα, μια άποψη. Άλλωστε οι καλύτερες ιδέες προέρχονται από τις κοινές προσπάθειες της καρδιάς και του μυαλού.  Φτάνει να θυμάστε πως η κινητήριος δύναμη όλων των εφευρέσεων είναι η ανάγκη. Η ανάγκη σας να συμβάλετε μπορεί να είναι η πηγή πολλών ιδεών και σκέψεων που θα αποτελέσουν τη βάση για περαιτέρω ανάπτυξη.

 

Μπορείτε να συμβάλετε με την διάδοση των ιδεών και των σκέψεών σας. Θα μπορούσε η σκέψη σας να προκαλέσει μια επέκταση επάνω σε κάποιο από όλα τα σημεία. Εντούτοις μη στηριχθείτε επάνω μου. Οργανώστε ομάδες συζήτησης για  τα φόρουμ και την πρόοδο της Ισοκρατίας στην περιοχή σας. Σε όσους επιθυμούν να μοιραστούν τις ιδέες και τις απόψεις τους μαζί μου , μπορούν να τις στείλουν στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση. διεύθυνση suggestions@isokratia.com ;ή ταχυδρομικώς στην διεύθυνση που θα αναγγέλλεται στις ιστοσελίδες της Ισοκράτιας.

 

Διαδίδοντας το μήνυμα της Ισοκρατιας που αναπτύσσει την Ισοκρατία περαιτέρω , είναι η μέγιστη συμβολή που μπορεί να υπάρξει από κάποιο. Η υποβολή των προτάσεών σας για τη βελτίωση και την ανάπτυξη της Ισοκρατικής ιδέας, είναι η χρυσή, η μεγαλύτερη, η καλύτερη συμβολή που μπορεί να υπάρξει. . Πληροφορήστε τους φίλους και τους γνωστούς σας. Κρατήστε τους ενήμερους για τις σκέψεις περί Ισοκρατίας. Ζητήστε τους να συμβάλουν στο ενημερωτικό δελτίο που δεν κοστίζει τίποτα , θα μας δώσει τη δύναμη του μάρκετινγκ για να εξασφαλίσουμε χορηγούς και οικονομικά πλεονεκτήματα, για να φτάσουμε και σε όσους δεν έχουν την δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στο βιβλίο μέσω του διαδικτύου.

 

Μπορείτε να συμβάλετε με την πίεση των τοπικών και κεντρικών κυβερνητικών εκπροσώπων σας για να υιοθετήσουν τις σκέψεις περί Ισοκρατίας. Μπορείτε να συμβάλετε με τη βοήθεια του πολιτικού σας κόμματος, για να εκδοθεί και να διανεμηθεί η Ισοκρατία στα μέλη της τοπικής κοινωνίας. Μπορείτε να κάνετε μια εκστρατεία για την αποδοχή των σκέψεων της Ισοκρατίας. Ο αγώνας μέσα από ένα πολιτικό κόμμα  ή άλλη οργάνωση για έγκριση της Ισοκρατίας είναι μις γρήγορη διαδρομή δράσης.

 

Εάν είστε ενεργό στέλεχος κάποιου πολιτικού κόμματος θα μπορούσατε να προωθήσετε την ιδέα της Ισοκρατίας , ώστε να υιοθετηθεί από το δικό σας κόμμα.  Γιατί εάν συμβεί να υιοθετηθεί πρώτα από κάποιο άλλο , αντίθετα προσκείμενο στο δικό σας  πολιτικό κόμμα, τότε μπορεί να ωθήσει το δικό σας πολιτικό κόμμα στη δεύτερη θέση για πάντα. Αυτό ακριβώς συνέβη και  στις αρχές του 19ου αιώνα στο τότε πολιτικό κόμμα των  φιλελεύθερων, όταν ήταν το  συμβαλλόμενο κόμμα της κυβέρνησης στην Αγγλία.  Όταν απέτυχε να υιοθετήσει τις νέες κοινωνικές πολιτικές που θα είχαν αποδεχτεί τα συνδικάτα και το κοινό σε μεγάλο βαθμό. Το εργατικό κόμμα μπήκε και υιοθέτησε αυτές τις κοινωνικές πολιτικές πρώτο. Κατά συνέπεια ακόμα και σήμερα , μετά από σχεδόν ένα αιώνα  το ποιητικό κόμμα των φιλελεύθερων   στη Μεγάλη Βρετανία είναι ακόμα και σήμερα η μειονότητα ενώ το εργατικό κόμμα έχει όλη τη δύναμη και (την πλειοψηφία και νίκη  για δεύτερο όρο κυβέρνησης τώρα. )