Τι Λένε Οι Άλλοι

 

Τι Λένε Οι Άλλοι

 

Νέοι, μεσήλικοι, ηλικιωμένοι. Αριστεροί του ΑΚΕΛ, δεξιοί του ΔΥΣΗ, κεντρώοι του ΔΗΚΟ,  Σοσιαλιστές της ΕΔΕΚ. Κόσμος από όλα τα κόμματα, εκφράζονταν και έλεγαν, ότι κανένας δεν τους αντιπροσωπεύει από τους τέσσερεις υποψηφίους, Παπαδόπουλος, Χριστόφιας, Κασουλίδης, Θεμιστοκλέους. Κανένα δεν εμπιστεύονται ότι μπορεί να κάνει κάτι το διαφορετικό στο εθνικό πρόγραμμα. Κανένας δεν μπορεί να αλλάξει καταστάσεις στο εσωτερικό χώρο. Ο λόγος είναι διότι όλοι τους είναι υποχρεωμένοι από κόμματα και χρηματοδότες και μαζί και τα συμφέροντα που αντιπροσωπεύουν. Διότι όλοι τους έχουν χαλινάρια. Διότι όλοι τους έχουν πολιτική καριέρα που προήγατε των συμφερόντων του λαού και της Πατρίδας.

 

Όλος ο κόσμος όταν μιλούσε εμπιστευτικά, εκφραζόταν ότι αν και δεν τους αντιπροσωπεύει κανείς από τους τέσσερεις, είναι αναγκασμένοι είτε να ψηφήσουν αυτό που πιστεύουν ότι θα κάνει τη λιγότερη ζημιά. Όχι το καλύτερο για τη Πατρίδα, αλλά τη λιγότερη ζημιά. Είτε αυτό που τους υποδεικνύει το κόμμα τους.

 

Όλοι λέγανε ότι όταν τους παρουσιαστή πραγματική, ρεαλιστική, τολμηρή εναλλακτική πρόταση από κάποιον άλλον θα την υποστηρίξουν. Όλοι εκφράζονται ότι θα αψηφήσουν τις κομματικές τους τοποθετήσεις για να ψηφήσουν ένα νέο υποψήφιο πουν δεν θα έχει υποχρεώσεις από το κατεστημένο. Θα υποστηρίξουν ένα νέο δυναμικό και τολμηρό πρόγραμμα για το συμφέρον τής πατρίδας και τη αξιοπρέπεια τους.

 

Τώρα έχουν αυτή τη επαναστατική εναλλακτική λύση. Τώρα έχουν το νέο υποψήφιο ο οποίος δεν έχει υποχρεώσεις σε κόμματα, κομματάρχες και χρηματοδότες. Τώρα έχουν ένα νέο λαϊκό και εθνικόφρονο πρόγραμμα που τους αντιπροσωπεύει.

 

Τώρα έχουν τη πρωτότυπη ιδέα σύνθεσης λύσεως με απλούς Τουρκοκυπρίους και να στριμώξουν τη ηγεσία των Τουρκοκυπρίων και της Τουρκίας. Τώρα έχουν τέτοιες τολμηρές και έξυπνες ιδέες χωρίς προκαταλήψεις  που θα λύσουν το Κυπριακό.

 

Τώρα οι άλλοι λένε ότι ψηφίζουν Ισοκρατια Χριστόδουλο Νεοφύτου. Ψηφίζοντας Νεοφύτου, ψηφίζουν αντίσταση στη Τουρκία. Προστασία από τη ΕΕ να μην γίνουμε μειονότητα και να μπορούν να μας ξεπουλήσουν πατρίδα και θρησκεία νόμιμα και δημοκρατικά όταν πάρουν τη πλειοψηφεία στα χέρια τους οι έποικοι από τη Ευρώπη και τη Τουρκία.

 

Τώρα ψηφίζουν για να πάρουν το αποφασίζω στα χέρια τους με το Ισοκρατοικό δόγμα. Τώρα ψηφίζουν να προστατεύσουν τους πρόσφυγες από τις αγοραπωλησίες και ανταλλαγές περιουσίων των Τουρκοκυπρίων τις οποίες τερματίζει το πρόγραμμα του Χριστόδουλου Νεοφύτου.

 

Τώρα έχουν το δικαίωμα να ψηφήσουν για άμεση αύξηση των συντάξεων πάνω από το όριο φτώχειας. Τώρα έχουν πολλούς λόγους να δώσουν τη ψήφο τους σε πρόγραμμα που θα κάνει τη διαφορά. Σε πρόγραμμα που θα σχηματίσει Κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

 

Η μεγάλη πλειοψηφία των άλλων τώρα λένε, ανήκω στο ΔΥΣΗ, στο ΑΚΕΛ, Στο ΔΗΚΟ, στη ΕΔΕΚ, αλλά ψηφίζω Ισοκρατία Χριστόδουλο Νεοφύτου. Ψηφίζω για το συμφέρον της Πατρίδας και τη αξιοπρέπεια μου.

Αυτό λένε τώρα οι άλλοι.  Θα ψηφήσουν με τη συνείδηση τους, και θα αφήσουν το κόμμα να νομίζει ότι ψήφησαν αυτό που προσπάθησαν να τους επιβάλουν.