Read what they did not allow you to hear GR

Read what they did not allow you to hear 

Αυτά σκόπευα να πω στη ακυρωμένη τηλεφωνική συνέντευξη στο Σίγμα το βράδυ της 15ης Φεβρουαρίου. Τελικά ακύρωσαν και αυτή τη μερικόλεπτη παρουσίαση. Παραβίασαν το δικαίωμα του Κυπριακού λαού να ακούσει τι έχει να πει ο Χριστόδουλος Νεοφύτου. Δεν με πτοούν.

 

Όλοι οι άλλοι υποψήφιοι, κυβέρνησαν, συγκυβέρνησαν, και υπηρέτησαν σε κυβερνήσεις. Απέδειξαν ένα πράγμα. Τη αποτυχία να λύσουν το Κυπριακό. Απέτυχαν να προστατεύσουν τη πατρίδα.

Απέδειξαν ότι δεν  έχουν διορατικότητα, να  δουν και να προβλέψουν μπροστά 30 50 100 χρόνια. απο τώρα.

Απέτυχαν να εντοπίσουν τους κινδύνους να γίνουμε μειονότητα στις ελεύθερες περιοχές.

Παραιτήθηκαν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Και όμως μπορούμε να κάνουμε πολλά.

Έχουμε το ισχυρό χαρτί της επικύρωσης της νέας συνθήκης της ΕΕ. Ισχυρό αλλά το τελευταίο χαρτί στα χέρια μας.

Μας λένε ότι θα βάλουν βετο στη Τουρκία . Αλλά Εάν επικυρωθεί η νέα συνθήκη από το Ιανουάριο του 2009 χάνουμε το δικαίωμα βετο. Και εντούτοις ο πρόεδρος υπόγραψε τη συνθήκη και τα κόμματα είναι έτοιμοι να επικυρώσουν τη συνθήκη στη βουλή.

 

Τις τελευταίες μέρες παραβιάστηκαν οι δημοκρατικοί θεσμοί. Παραβιάστικαν τα δικαιώματα των πολιτών για πλήρη πληροφόρηση από τα ΜΜΕ. Προσπάθησαν να επιβάλουν στο Κυπριακό λαό  να ψηφήσει ένα από τους τρεις για άλλη μια πενταετία  έστω και αν  απέτυχαν. Με απόκλεισαν από τα κανάλια τηλεοράσεως, από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ακόμα και από τις εφημερίδες. Τα οικονομικά τους συμφέρονται δεν συνταυτίζονται με τα συμφέροντα της πατρίδας και του λαού.

 

Ο Κυπριακός λαός πρέπει να τους αποδείξει ότι είναι  πολύ ικανός να αποφασίσει τι είναι το συμφέρον της πατρίδας. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα ψηφήσετε. Πέστε τους ότι τους ψηφήσατε αλλά δώστε τη ψήφο σας για τη σωτηρία της πατρίδας, της θρησκείας και του Ελληνισμού της Κύπρου ψηφίζοντας Νεοφύτου που τόλμησε να σηκώσει το ανάστημα σας..

 

Η ψήφο σας στο Χριστόδουλο Νεοφύτου είναι ψήφος σωτηρίας της πατρίδας, της εκκλησίας και της Ελληνικής μας ταυτότητας. Σας εκφοβίζουν  ότι θα ξέρουν τη ψηφήσατε. Μην τους ακούτε. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα ψηφήσετε. Σας εκφοβίζουν   ότι θα είναι άχρηστη η ψήφο σας εάν ψηφήσετε Νεοφύτου. Μην τους ακούτε! Δεν θα είναι χαμένη ψήφος.

 

Τιμώντας με,  με τη ψηφο σας κερδίζουμε μεγάλο ποσοστό για να απαιτήσουμε τη υλοποίηση των προτάσεων μου για προστασία από τη ΕΕ. Αντιθέτως η ψήφος σας θα  χαθεί εάν πάει σε ένα απο  τους τρεις διότι και οι τρεις δεν τόλμησαν να σηκώσουν το ανάστημα σας και να απαιτήσουν συμβάσεις προστασίας. Και οι τρεις δειλιάσαν και έγιναν μύωπες στους κινδύνους από τη ΕΕ.

 

Διερωτηθείτε γιατί κανείς από τους τρεις δεν τόλμησαν να με διαψεύσουν. Γιατί κανείς από τα  επιτελεία τους δεν τόλμησε  να πει ότι κινδυνολογώ και ότι δεν είναι αλήθεια ότι θα γίνουμε μειονότητα στις ελεύθερες περιοχές. Διότι δεν μπορούν να διαψεύσουν τη πραγματικότητα. Διότι είναι γραμμένα αυτά. Ψες  και οι τρεις  απέφευγαν να απαντήσουν στη ερώτηση για τη νέα σύμβαση της Ευρώπης. Διερωτηθείτε το γιατί?

 

Συμπατριώτες η πανάγια έστειλε το μήνυμα της. Τώρα είναι σειρά μας να ταράξουμε τη πόδα με τη ψήφο μας για σωτηρία της πατρίδας.

Η ψήφο σας μετράει -Το που πάμε είναι στα χέρια σας

Εάν θα γίνουμε μειονότητα Είναι στα χέρια σας

Εάν θα μας αλλάξουν τη θρησκεία είναι στα χέρια σας

Εάν τα παιδιά-εγγονία μας θα μιλάνε Ελληνικά είναι στα χέρια σας

Δεν μπορείτε πλέον να λέτε ότι   όποιον ψηφήσουμε το ίδιο κάνει

Έχετε επιλογή – Επιλέγετε  το  κόμμα σας η τη σωτηρία της Πατρίδας, της θρησκείας και της Ελληνικής μας ταυτότητας.

Γίνεται οι απόστολοι της σωτηρίας της πατρίδας

Μεταδώστε το μύνημα σε ολους τριγύρω σας. Έχετε πολλές ώρες μέχρι τη Κυριακή

Ψήφος στο Χ. Νεοφύτου σημαίνει ψηφο για  σωτηρία της πατρίδας και  θρησκείας.

Έχετε επιλογή.  το κόμμα σας η τη πατρίδα σας.

 

Θυμηθείτε . Κανεις δεν τόλμησε  διαψεύσει το Χριστόδουλο Νεοφύτου?

Ο Χριστόδουλος Νεοφύτου σήκωσε το ανάστημα σας . Η Παναγία έστειλε το μήνυμα.  Σειρά σας να ταράξετε τη πόδα

Απαιτήστε συμβάσεις προστασίας από τη ΕΕ με τη ψηφο σας στο Νεοφύτου

 

Έχουμε το τελευταίο χαρτί. Μπορούμε να κερδίσουμε ειδικές συμβάσεις προστασίας με το όπλο της επικύρωσης της νέας σύμβασης.

Απαιτήστε τις ακόλουθες συμβάσεις προστασίας με τη ψήφο σας.

1.      Προστασία να μην γίνουμε μειονότητα

2.      Επέκταση του δικαιώματος βετο στη Τουρκία μέχρι τη λύση του Κυπριακού διότι από το Ιανουάριο του 2009 με τη νέα σύμβαση  χάνουμε το βετο.

3.      Εξαίρεση από το φορολογικό της ΕΕ μέχρι τη λύση του Κυπριακού

4.      Εξαίρεση από το νομοθετικό της ΕΕ τουλάχιστο μέχρι τη λύση του Κυπριακού.

 

Αυτές οι συνθήκες έχουν είδη δοθεί σε άλλες χώρες όπως τη Μάλτα, και τη Αγγλία . Δεν ζητούμε τίποτα το παράλογο. Και εντούτοις όλοι οι άλλοι δειλιάσαν να τις απαιτήσουν

 

Με τη νέα σύμβαση που περνούμε στη πολιτική ένωση και τη εισδοχή μας στο ευρώ θα μας είναι σχεδόν αδύνατο και πολύ οδυνηρό να αποχωρήσουμε από τη ΕΕ εάν μας σπρώξουν στο απροχώρητο.

 

Μπορείτε να  αποτρέψετε τη καταστροφή ψηφίζοντας Χριστόδουλο Νεοφύτου.

Μπορείτε να γίνεται απόστολοι της σωτηρίας της πατρίδας  και της θρησκείας μας δουλεύοντας σκληρά απόψε και αύριο να μεταφέρεται το μνήμα σε ολους όσους γνωρίζεται.

 

Χρησιμωποιάτε τα τηλέφωνα σας. Κάνετε επισκέψεις. Μιλάτε και εξηγήστε αυτά που ακούσατε απόψε στους συμπατριώτες μας.

Υποδείξετε στους φίλους σας  το ότι μπορούν να σώσουν τη πατρίδα ψηφίζοντας Χριστόδουλο Νεοφύτου.

 

Μην σας φοβίζουν. Η ψηφοφορία είναι μυστική. Κανεις δεν μπορεί να γνωρίζει τι ψηφήσατε. Πέστε τους ότι τους ψηφήσατε αλλά δώστε τη ψηφο στο Χριστόδουλο Νεοφύτου για να σωθεί η Πατρίδα.

Για μια φορά κοροϊδέψετε τους εσείς αντί να σας κοροϊδεύουν αυτοί.

Εχάσαμε το τελευταίο χαρτί της επικύρωσης του νέου συντάγματος χάνουμε το τραίνο της προστασίας.  Μέσα από τη ΕΕ θα μας πορεύσουν στη αυτόματη διχοτόμηση.  Θα μας πορεύσουν  ολοταχώς στο να γίνουμε μειονότητα, να χάσουμε τη Ελληνοχριστιανική μας ταυτότητα και στις ελεύθερες περιοχές. Θα μας αναγκάσουν ολους να μεταναστέψουμε σε άλλες χώρες.

 

Η τύχη της πατρίδας και του Ελληνικής κοινότητας είναι στα χέρια σας.

Συγκρούονται τα συμφέροντα του κόμματος σας με τα συμφέροντα της Πατρίδας.

Όλα είναι στα χέρια σας. Όλα εξάρτιουνται από τη ψήφο σας.

Ψηφήστε με τη συνείδηση σας.

 

Χριστόδουλος Νεοφύτου

Τελευταίο Κάλεσμα 15 Φεβρυαρίου 2008 

(Τι θα έλεγα εαν δεν ακήρωναν την 60 λεπτη παρουσίαση μου στο τηλεοπτικό σταθμό του Σίγμα απόψε 15/02/2008 )

 

 

Στις 8 Φεβρουαρίου παρουσιάστηκα στον τηλεοπτικό σταθμό του «Σίγμα» στο πρόγραμμα που ονομάζεται «που πάμε», μαζί με το Ουτοπα. Όταν ο κόσμος άκουσε να αναλύω το πρόγραμμα μου οι περισσότεροι πρέπει να είχατε συμφωνήσει με το εκλογικό μου πρόγραμμα. Λέω πρέπει διότι αυτό αποδεικνύει το φαινόμενο πού ακολούθησε τις επόμενες τρεις μέρες.

 

Σάββατο, Κυριακή και δευτέρα  9-10-και 11 Φεβρουαρίου χιλιάδες μπήκατε στο κόπο και τηλεφωνήσατε. Τηλεφωνήσατε και στο επιτελείο μου αλλά, όσοι δεν γνωρίζατε τα τηλεφωνά μου, τηλεφωνήσατε στον τηλεοπτικό σταθμό «Σίγμα» και ζητούσατε δύο πράγματα. Πρώτον, ζητήσατε να με προβάλουν μόνο μου, χωρίς τον Ουτοπα, γιατί θέλατε να ακούσετε όλο το πρόγραμμα μου. Δεύτερον, ζητούσατε τα τηλέφωνα του γραφείου μου για να μου τηλεφωνήσετε κάτι που τελικά κάνατε. Παρόλο που οι γραμμές ήταν συνεχώς κατηλλειμένες από τα συνεχή τηλεφωνήματα, συνεχίσατε και προσπαθούσατε μέχρι ακόμα και τη Δευτέρα τρεις ημέρες μετά.

 

Ως αποτέλεσμα των πολλών σας τηλεφωνημάτων, στον τηλεοπτικό σταθμό τού «Σίγμα», με κάλεσαν να κάνω τη τελευταία μου ανάλυση για το εκλογικό μου πρόγραμμα Στις 15 Φεβρουαρίου μεταξύ της ώρας  23.00 και 24.00 το βράδυ .  Εντούτοις αρχικά μας αφαίρεσαν από τη μια ώρα και τη έκαναν μισή ώρα. Μετά αναίρεσαν ολόκληρη τη παρουσίαση. Έτσι δεν είχατε τη ευκαιρία να ακούσετε τη τελευταία μου επίθεση μέσα από το εκλογικό μου πρόγραμμα.

 

Όπως με πληροφορήσατε, πολλοί από εσάς τηλεφωνήσατε και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Τίποτα όμως. Κανένα κανάλι δεν μου έδωσε βήμα. Κανένα κανάλι δεν σας έδωσε το δικαίωμα να πληροφορηθείτε. Ο κύριος Καρεκλάς αρχισυντάκτης του «ΡΙΚ» αρνήτο για δύο βδομάδες να δεχτεί τηλεφώνημά μου. Το ίδιο έγινε και σε όλα τα άλλα κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

 

Προσπάθησα να βάλω πληρωμένες διαφημίσεις στις εφημερίδες αλλά και αυτή  η οδός ήταν κλειστή. Μας είπαν ότι δεν είχανε χώρο για τις διαφημίσεις μας. Ακόμα και τα έντυπα των εφημερίδων.

 

Αφού δεν μπορείτε να ακούσετε η να διαβάσετε τη τελευταία μου εκλογική ανάλυση στο πρόγραμμα μου, δημοσιεύω εδώ τι θα έλεγα στη τηλεόραση και μέσα από διαφημίσεις στις εφημερίδες. Αφήνω τα λόγια σαν να ήμουν ζωντανά σε κανάλι.

 

--------------------------------------------------

Απόψε 15 Φεβρουαρίου είμαι και πάλι εδώ στο «Σίγμα» με τα παιδιά του «Που Πάμε» διότι εσείς, ο Κυπριακός λαός, το ζητήσετε. Διότι εσείς οι συμπατριώτες μου κατορθώσατε ένα μικρό φαινόμενο.

Αυθόρμητα, χωρίς να γνωρίζεστε μεταξύ σας. Κάνατε πολλαπλά τηλεφωνήματα στον τηλεοπτικό σταθμό του «Σίγμα» και στο επιτελείο μου. Εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες τηλεφωνήματα. Χωρίς να γνωρίζεται ότι την ίδια στιγμή τηλεφωνούσαν και άλλοι, μπήκατε στο κόπο και τηλεφωνήσατε να ζητήσετε να σας προβάλουν το πρόγραμμα μου, από μόνο μου, διότι συμφωνείτε με αυτά που ακούσατε. Τηλεφωνήσατε και δηλώσατε την υποστήριξη σας στο εκλογικό μου πρόγραμμα.