Isokratia
Τι είναι Ισοκρατία περιληπτικά
Γιατί να υιοθετήσουμε το Ισοκρατικο σύστημα.
Γιατί είναι προς το συμφέρον του Κυπριακού λαού
Γιατί πρέπει να είστε περήφανοι που η Ισοκρατία θα εφαρμοστή πρώτα στη Κύπρο
Isokratia

Τι είναι Ισοκρατία περιληπτικά

Τι είναι Ισοκρατία περιληπτικά

Η Ισοκρατία είναι ένα νέο κοινωνιο- κυβερνητικό σύστημα το οποίο μεταφέρει τη δύναμη του “αποφασίζω” στα χέρια των ψηφοφόρων. Αντί να αποφασίζει ο ένας πρόεδρος, ή ο ένας υπουργός ή ο ένας κομματάρχης , τι είναι το καλό του κόσμου, θα το αποφασίζετε εσείς  ο λαός. Η  Ισοκρατία αφαιρεί, τη δικτατορική απόλυτη εξουσία, που δίνει το δημοκρατικό σύστημα, σε ένα άτομο ή μια μικρή ομάδα, οι οποίοι επηρεάζονται από τα προσωπικά, κομματικά και άλλα  συμφέροντα.  

 

Η  Ισοκρατία κτίζει πάνω στα καλά της Δημοκρατίας, αλλά αναιρεί τις αδυναμίες και τους κινδύνους οι οποίοι περιέχονται σε κάθε δημοκρατικό σύστημα.  Ανοίγει νέους ορίζοντες στα κοινωνιο - κυβερνητικά συστήματα της ανθρωπότητας.

 

Συχνές ψηφοφορίες, στη μορφή δημοψηφισμάτων, μέχρι και κάθε μήνα μέσω τηλεφώνων, μέσω διαδικτύου, και με επισκέψεις σε πολυσύχναστα  κέντρα, όπου πηγαίνει καθημερινά ο κόσμος. Θα αναπτυχθούν συστήματα με τα οποία θα είναι εύκολο για τον κόσμο να ψηφίζει τις αποφάσεις που πιστεύει, ότι είναι προς το συμφέρον του. Υπάρχει η τεχνολογία, με την οποία διευκολύνουμε  τον κόσμο να ψηφίζει απο το σπίτι του. Ένα δημοψήφισμα, μπορεί να έχει πολλαπλά θέματα, στα οποία μπορεί να ψηφίζει ένας ψηφοφόρος. Πέντε, δέκα και ούτω καθεξής.

 

Η Ισοκρατία δεν θα εφαρμοστεί, ολοκληρωτικά από τη μια μέρα στη άλλη. Θα αρχίσουμε με δημοψηφίσματα στα κύρια θέματα. Μετά θα προσθέτονται  και άλλα θέματα. Και όταν εισαχθεί και η τεχνολογία, θα εισάγουμε και άλλα θέματα. Θα προχωρήσουμε σε ένα ρυθμό, που θα είναι εφικτός. Δεν υπάρχει βιασύνη. Θα αναλύουμε και θα αναπτύσσουμε, κάθε στάδιο, με σταθερότητα για το συμφέρον του λαού.

 

Η  κάθε σημαντική απόφασης, για τη πατρίδα και τη διακυβέρνηση της ζωής σας, θα περνά μέσα από τα χέρια σας. Μέσα από τα χέρια όλων. Η δημοκρατική  ολιγαρχία, σιγά, σιγά, θα εξαλειφτεί.  Το Ισοκρατικό σύστημα δεν έχει περιορισμούς. Μπορεί να αναπτυχθεί, σε κάθε χώρα αναλόγως της κουλτούρας και της ταχύτητας με την οποία μπορεί. Το ίδιο και στη χώρα μας.

 

Η Ισοκρατία θα μπορεί να εισαχθεί στην τοπική διοίκηση. Οι ντόπιοι να αποφασίζουν, όχι οι δήμαρχοι και τα συμβούλια. Θα αναπτυχθούν πολλές μορφές Ισοκρατίας . Όλοι θα μπορείτε να συμβάλετε στη ανάπτυξη της Ισοκρατίας.

 

Ορισμένες δομές, θα πρέπει να αλλάξουν κυριολεκτικά, για να γίνει εφικτή η Ισοκρατία. Ορισμένοι δεσμοί και πρακτικές, θα πρέπει να μεταμορφωθούν, για να δίνεται η ευκαιρία στο λαό, να έχει πρόσβαση σε όλες τις ιδέες, υπέρ ή ενάντιο ενός ζητήματος. Ένα παράδειγμα εδώ, είναι η μεταμόρφωση, στον τρόπο με τον οποίο τα ΜΜΕ καταπιάνονται με θέματα, τα οποία θα οδηγούνται σε λαϊκά δημοψηφίσματα.

 

Το ονομάζω Iso Media.  Δηλαδή Ισοκρατικά ΜΜΕ. Για παράδειγμα, θα είναι υποχρεωμένα τα ΜΜΕ να εκφράσουν όλες τις γνώμες  υπέρ, εναντίον και ουδετερότητας, σε ένα θέμα που πρόκειται να περάσει από Ισοκρατική ψήφο.  Θα  απαγορεύεται στα ΜΜΕ να εκφράζουν μόνο τη γνώμη που συμφέρει στη διεύθυνση του κάθε οργανισμού ΜΜΕ, είτε για προσωπικούς, είτε για οικονομικούς, είτε για κομματικούς λόγους.

 

Είμαι υπέρ της ελευθερίας εκφράσεως για όλους, ιδίως των ΜΜΕ. Αλλά η Ισοκρατία, απαιτεί και την προστασία και το δικαίωμα των πολιτών, να εκτίθενται σε όλα τα σχόλια, υπέρ, κατά, και ουδέτερα, σε κάθε θέμα. Τα δικαιώματα των πολιτών, να βρουν σε όλες τις εφημερίδες, σε όλα τα ραδιόφωνα, σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς,  όλα τα σχόλια, όλες  τις ιδέες,  και απόψεις σε ένα φλεγόμενο θέμα, είναι ποιο πάνω, από το δικαίωμα των ολίγων, να εκφράσουν τη μια, η άλλη γνώμη. Το δικαίωμα των πολιτών για πλήρη πληροφόρηση, είναι το απώτερο δικαίωμα και υποχρέωση στη πληροφόρηση.  Όταν ο λαός εκτίθεται σε όλες τις πτυχές ενός θέματος τότε θα μπορεί να λαμβάνει τη δική του προσωπική άποψη και θα ψηφίζει αναλόγως στο κάθε δημοψήφισμα.

 

Σε γενικές βάσεις, αυτό είναι το Ισοκρατικό σύστημα. Πάει βεβαίως πολύ πιο βαθειά, από το τι μπορώ να εκφράσω εδώ σε λίγα λεπτά. Δίνει μεγάλη δύναμη στον καταναλωτή στη σχέση του με τον έμπορο. Μπαίνει στα Ισο-οικονομικά. Μπαίνει σε όλες τις δομές των κοινωνιο-κυβερνητικών μιας χώρας. Μπαίνει στη παγκοσμιοποίηση και στους διεθνείς οργανισμούς και διεθνή κυβερνητικά.

 

Με την Ισοκρατία δεν υποστηρίζω ότι έχω όλες τις λύσεις. Βάζω όμως τα θεμέλια. Ανοίγω τη συζήτηση για περαιτέρω ανάπτυξη του Ισοκρατικού συστήματος, για το καλό και το συμφέρον όλων.  Η Ισοκρατία θα αναπτυχθεί, σιγά- σιγά από όλους εσάς και τους απογόνους μας. Θα συνεχίσει να αναπτύσσεται, να ανοίγει νέους ορίζοντες, μέσω των νέων μελλοντικών γενιών.

 

Η Ισοκρατία δημοσιεύεται δωρεάν στην Ιστοσελίδα www.Isokratiacy.com  και  www.Isokratia.com  . Όλοι μπορείτε να την κατεβάσετε, να την τυπώσετε και να την διαβάζεται, για μη εμπορική χρήση. Οποιαδήποτε από τα ΜΜΕ το θελήσουν, έχουν τη  άδεια μου να το δημοσιεύσουν, χωρίς αμοιβή. Για οποιαδήποτε  εκμετάλλευση για εμπορικούς λόγους, όλοι  χρειάζεται να πάρουν τη έγκριση μου.

 

 

Όταν τελειώσω τις συνεντεύξεις με τις οποίες θα δημοσιεύω όλο το εκλογικό μου πρόγραμμα, θα επιδιώξω να δώσω ειδικές συνεντεύξεις μόνο για τη Ισοκρατία, οπού θα έχουμε τη ευκαιρία να αναλύσουμε το Ισοκρατικό σύστημα σε βάθος.

 Back To Top

Γιατί να υιοθετήσουμε το Ισοκρατικο σύστημα.

Γιατί να υιοθετήσουμε το Ισοκρατικό σύστημα.

 

Διότι είναι κρίσιμο ακόμη και για την επιβίωση της ανθρωπότητας. Διότι κανείς δεν πρέπει να έχει απόλυτη εξουσία. Μέσω του δημοκρατικού συστήματος οι πολιτικοί, με ειδικές μελέτες, ανέπτυξαν τρόπους και τεχνικές με τα οποία ανακαλύπτουν τι θέλει να ακούσει ο ψηφοφόρος. Πάνε τότε, και μας υπόσχονται όλα όσα θέλουμε να ακούσουμε. Μετά από τις εκλογές όμως,  αλλάζουν ιδέες. Έρχονται και μας λένε ότι τώρα, με τις νέες  συνθήκες,     θα πράξουν κάτι άλλο διότι κατά τη γνώμη τους,  αυτό είναι τώρα το συμφέρον του λαού. Κατά τη γνώμη τους, όχι κατά τη γνώμη του λαού!

 

Το δημοκρατικό σύστημα όπως έχει αναπτυχθεί, δίνει  απόλυτη δικτατορική εξουσία, σε προέδρους, πρωθυπουργούς,  κομματάρχες, υπουργούς και άλλους. Ένα άτομο ή μια μικρή ομάδα, θα πράξουν αυτό που τους συμφέρει. Το κάθε κόμμα θα πράξει αυτό που συμφέρει στο κόμμα του.  Προτεραιότητα, έχει αυτό που συμφέρει την πολιτική  καριέρα του κάθε πολιτικού και μετά αυτό που συμφέρει τον λαό. Το συμφέρον των πολιτών, εσένα κι εμένα, είναι πάντοτε το τελευταίο. Η απόλυτη εξουσία  φθείρει ακόμα και τους καλύτερους ανθρώπους. Όλοι, μας λένε ότι κατά τη γνώμη τους , αυτό και αυτό είναι προς το συμφέρον του λαού. Όχι κύριοι, μόνο εμείς, ο κάθε πολίτης γνωρίζει τι είναι για το συμφέρον μας.

 

Ναι, μέσω του δημοκρατικού συστήματος, μπορεί να δούμε και την καταστροφή ολόκληρου του κόσμου. Είδαμε το Τζον Κένεντι, να είναι έτοιμος να πατήσει τη σκανδάλη, για έναρξη πολέμου με χρήση ατομικών όπλων.  Είχε το δικαίωμα και την απόλυτη εξουσία να το κάνει και παραλίγο να το κάνει. Όταν δημοκρατικά εκλέγεται ένας Τζωρτς  Μπους , έχει το δάκτυλο στη σκανδάλη για πυρηνικό ολοκαύτωμα, απο μόνος του. Με αυτά μπορείτε να δείτε ότι είναι δυνατό να καταστραφεί ολόκληρος ο κόσμος,  μέσω δημοκρατικά εκλεγμένων ατόμων, με απόλυτη εξουσία. Με το Ισοκρατικό σύστημα, κανένας δεν θα μπορεί να βάλει μια χώρα σε πόλεμο, εάν δεν το εγκρίνει ο λαός.

 

Μέσω του Δημοκρατικού συστήματος βλέπουμε  να ξεπουλιούνται θέσεις, υπουργεία, προεδρικές καρέκλες και οικονομικά συμφέροντα, για καριέρες,  προσωπικά  και κομματικά οφέλη. Ξεπουλούν τα πάντα, ξεχνώντας αρχές πάνω στις οποίες οι ψηφοφόροι τους έδωσαν το ψήφο τους. Ενόσω  υπάρχει αυτή η αδυναμία , αυτή η δυνατότητα μέσα στα δημοκρατικά συστήματα, οι πολιτικοί θα το εκμεταλλεύονται. Και θα είναι και νόμιμο. Για καρέκλες και καριέρες, ξεπουλούν τη ψήφο σας καθημερινώς. Για αυτό πρέπει να υιοθετήσουμε την Ισοκρατία. Να τερματίσουμε το ξεπούλημα των συμφερόντων του λαού και της πατρίδας για μια καρέκλα.

 

Το Δημοκρατικό σύστημα γεννήθηκε, για να εκφράζει τη γνώμη του ο λαός. Για να συμβάλει ο λαός στη διοίκηση της πολιτείας, της χώρας του. Οι δε εκλεγμένοι αντιπρόσωποι-ηγέτες, να εκτελούν τις ευθυμίες του λαού. Όχι για να ξεπουλούν τις  επιθυμίες του λαού, με αντάλλαγμα καρέκλες και συμφέροντα.

  


Back To Top

Γιατί είναι προς το συμφέρον του Κυπριακού λαού

 Γιατί είναι προς το συμφέρον του Κυπριακού λαού.

 

Πρωτίστως  διότι το Ισοκρατικό σύστημα προσφέρει ασφάλεια στην επιβίωση της πατρίδας μας. Έχουμε   ζωντανό πρόσφατο παράδειγμα στη Κύπρο. Σκεφτείτε τι θα γινόταν εάν τα Ην. Έθνη, δεν εξανάγκαζαν τη πολιτική ηγεσία της Κύπρου να  δεσμευτεί ότι θα θέσει το σχέδιο Αναν στο λαό να το εγκρίνει ή να το απορρίψει, μέσω του δημοψηφίσματος. Αυτός ο εξαναγκασμός από εξωτερικούς παράγοντες, ήταν η ευχή της Παναγίας για τη  προστασία του Κυπριακού λαού. Δημοκρατικά, η πλειοψηφεία των ηγετών, δηλαδή ΔΥΣΗ, ΑΚΕΛ, Βασιλείου, και όπως ακούω ακόμα και ο Ομήρου της ΕΔΕΚ (τουλάχιστο αρχικά ο Ομήρου συμφώνησε) ήταν υπέρ του Ναι.

 

Εάν την απόφαση την έπαιρνε ένας πρόεδρος, πού έχει την απόλυτη εξουσία να το κάνει, θα ήμασταν χαμένοι και ως χώρα. Εάν ήταν ο Κληρίδης πρόεδρος θα υπέγραφε και δεν θα ρωτούσε κανένα. Εάν  η απόφαση θα επαίρνετο από τη δημοκρατική πλειοψηφία των πολιτικών αρχηγών, θα υπέγραφαν το σχέδιο Αναν και θα διέλυαν το Κυπριακό κράτος, διότι και ο Χριστόφιας ήταν υπέρ του «Ναι». Για αυτό είναι προς το συμφέρον του Κυπριακού λαού να υιοθετηθεί η Ισοκρατία στη Κύπρο. Για να αποφασίζει ο λαός.

 

Στο κάτω, κάτω, από το να κάνει ενας άνθρωπος το λάθος το οποίο θα πληρώσουν οι  χιλιάδες ή τα εκατομμύρια του λαού, καλύτερα να κάνουν το λάθος οι χιλιάδες - τα εκατομμύρια  του λαού, και να συμμεριστούν τις συνέπειες των αποφάσεων τους.  Είναι ξεκάθαρο, ότι τα περιθώρια λάθους, όταν οι αποφάσεις λαμβάνονται από τους πολλούς με μυστική ψηφοφορία, είναι ελάχιστα. Ενώ τα περιθώρια λάθους, όταν οι αποφάσεις λαμβάνονται από ένα άτομο, είναι τεράστια.

 

Στη περίπτωση του Κυπριακού μας έσωσε. Η Ισοκρατία, όταν εφαρμοστεί, θα μας  προφυλλάσει από τέτοιους σοβαρούς και συχνά καταστρεπτικούς κινδύνους, που ελλοχεύουν μέσα από το παρόν Δημοκρατικό σύστημα. Κανένα μα κανένα άτομο, δεν μπορεί να είναι πιο σοφό, από τη σοφία όλου του λαού. Κανένα άτομο, δεν πρέπει να έχει απόλυτη εξουσία, στη διακυβέρνηση της χώρας μας. Διότι είναι επικίνδυνο και καταστρεπτικό.

 Back To Top

Γιατί πρέπει να είστε περήφανοι που η Ισοκρατία θα εφαρμοστή πρώτα στη Κύπρο

 

Γιατί πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που θα εφαρμοστεί πρώτα στη Κύπρο

 

Ναι, θα είμαστε υπερήφανοι για το Ισοκρατικό σύστημα. Όσο μικρή και να είναι η Κύπρος ακολουθώντας το παράδειγμα των Ελλήνων προγόνων, θα εισάγουμε και θα διδάξουμε στον υπόλοιπο κόσμο, ένα πιο ανεπτυγμένο  κοινωνιο -κυβερνητικό σύστημα. Με το ξεκίνημα της Ισοκρατικής επανάστασης στη Κύπρο, θα δώσουμε το φως στον υπόλοιπο κόσμο. Θα υποδείξουμε, ότι είναι εφικτό να ξεπεράσουμε τα σημερινά σύνορα του Δημοκρατικού συστήματος.

 

Θα υποδείξουμε το δρόμο και τον τρόπο με τον οποίο  εμείς, και όλος ο κόσμος θα μπορέσουμε να ανοίξουμε νέους ορίζοντες στα κυβερνητικά μας. Ίσως και να αποδειχθεί μια μέρα ότι η Ισοκρατία θα σώσει τον κόσμο, από τυχόν καταστρεπτικές ενέργειες, οι οποίες θα μπορούσαν να  είναι επακόλουθα λανθασμένων αποφάσεων από ένα δημοκρατικά εκλεγόμενο άτομο.

 

Γι’ αυτό, ναι, με την υποστήριξη σας και τη ψήφο  υπέρ του Ισοκρατικού συστήματος, θα μπορείτε να είστε   πολύ περήφανοι. Διότι θα είμαστε ο λαός που εμπνεύστηκε την Ισοκρατία. Αλλά και οι πρωτοπόροι, που εφαρμόσαμε το Ισοκρατικό σύστημα. Εσείς, ο Κυπριακός λαός, θα είστε οι πρώτοι που τολμήσατε να σηκώσετε το ανάστημα σας ψηλά και να πάρετε το δικαίωμα του «αποφασίζω», στα δικά σας  χέρια. Θα κάνουμε τους απογόνους μας να είναι περήφανοι για τη γενιά μας.

 

Όπως νιώθουμε  περήφανοι όταν μας λένε οι ξένοι ότι οι Έλληνες πρόγονοι μας, έδειξαν το φως της Δημοκρατίας στον υπόλοιπο κόσμου. Έτσι θα είστε περήφανοι, που εσείς  θα γίνεται οι πρωτοπόροι που φέρατε την Ισοκρατική επανάσταση. Θα είστε  οι πρώτοι, ο οποίοι θα δώσετε τη σκυτάλη  της Ισοκρατίας, στον υπόλοιπο κόσμο. ‘Όλος ο κόσμος τώρα  .

 

 

Που θα βρείτε το βιβλίο Ισοκρατία

 

Η Ισοκρατία δημοσιεύεται δωρεάν προς όλους μέσα από τη προεκλογική μου ιστοσελίδα   www.isokratiacy.com  , όπως επίσης και στη διεθνή ιστοσελίδα της Ισοκρατίας www.isokratia.com . Οποιοσδήποτε μπορεί να την κατεβάσει, να την τυπώσει για να τη διαβάσει και να τη διαδώσει μέσα από το διαδίκτυο.  Τονίζω ότι είναι δωρεάν, δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα. Η Ισοκρατία σήμερα είναι διαθέσιμη σε έξι άλλες γλώσσες: Ελληνικά,  Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Βουλγάρικα και Ρωσικά.

 

Καλώ επίσης τα ΜΜΕ, να εκτελέσουν το καθήκον τους, προς πληροφόρηση του λαού και να δημοσιεύσουν την Ισοκρατία μέσω των εντύπων τους. Είτε ολόκληρη, είτε αποσπάσματα αυτής. Οποιοσδήποτε οργανισμός το θελήσει, έχει τη  άδεια μου να δημοσιεύσει στους αναγνώστες του την Ισοκρατία, χωρίς να πρέπει να πληρώσουν, οποιαδήποτε δικαιώματα. (Διαφυλάττω τα πνευματικά δικαιώματα και προστασία αντιγραφής , για περαιτέρω δημοσιεύσεις και εμπορική εκμετάλλευση. Για εμπορική εκμετάλλευση, όλοι  χρειάζονται τη άδεια μου.)

 

Πιστεύω ότι τα ΜΜΕ, έχουν υποχρέωση για πληροφόρηση και ελπίζω ότι θα ανταποκριθούν. Εξάλλου δεν υπάρχουν δόγματα απο τους άλλους τρεις υποψηφίους, έτσι δεν υπάρχει συναγωνισμός σε αυτό το τομέα.  Ο λαός  έχει τη ανάγκη της πληροφόρησης, και τα ΜΜΕ έχουν τη υποχρέωση της πληροφόρησης.

 

 

Έκκληση  και Κομματικές τοποθετήσεις

 

Καταλαβαίνω τον καθένα από εσάς, ότι ανήκετε  σε διαφόρους πολιτικούς χώρους. Σας καταλαβαίνω και σέβομαι τις πολιτικές σας τοποθετήσεις. Καταλαβαίνω και σέβομαι  τους πολιτικού σας χρωματισμούς. Δεν σας ζητώ να αλλάξατε, ούτε κόμμα, ούτε χρώμα. Μπορείτε να είστε υποστηρικτές του εκλογικού προγράμματος μου και Ισοκρατικού συστήματος, χωρίς να αλλάξετε  κόμμα.

 

Γι’ αυτό, σας ζητώ να μελετήσετε το πρόγραμμα μου και τη Ισοκρατία με ανοικτό μυαλό. Μελετήστε και συζητήστε, χωρίς προκαταλήψεις. Ακούστε συζητήσεις, που τυχόν να δοθούν από τα ΜΜΕ,  μέσα από τα οποία θα εξηγώ την Ισοκρατία. Ακούστε. Κρίνεται από μόνοι σας, εάν το πρόγραμμα μου και η Ισοκρατία σας προσφέρουν προσωπική αξιοπρέπεια και ασφάλεια στο εθνικό θέμα της Κύπρου.

 

Ακούστε. Μελετήστε το εκλογικό μου πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις μου. Στη σύνθεση και κανονισμούς του Εθνικού Συμβουλίου. Στον τρόπο διακυβέρνησης, με το προεδρικό συμβούλιο και τους πέντε αντιπροέδρους. Τα λαϊκά συμβούλια με τα οποία θα επικοινωνούμε. Στο οικονομικό, οικιστικό, γεωργικό, στις κοινωνικές αρχές. Τις Ελληνικές αρετές.  Τις τρομακτικά πρωτοφανείς και τολμηρές ιδέες.  Τις εμπνεύσεις και τις ιδέες, μου στο κάθε θέμα που είναι εντελώς διαφορετικές από τους άλλους υποψηφίους. 

 

Όταν πληροφορηθείτε θα δείτε ότι πράγματι η Ισοκρατία και το εκλογικό μου πρόγραμμα,  είναι προς το συμφέρον το δικό σας και της Πατρίδας, προς  το συμφέρον  της αξιοπρέπειας σας, τότε να αποφασίστε να με τιμήσετε με τη ψήφο σας, ψηφίζοντας για Ισοκρατία Χριστόδουλο Νεοφύτου.  ( ΙΧΝ)

 

Συζητήστε το Ισοκρατικό σύστημα και το εκλογικό μου πρόγραμμα στο σπίτι, στη δουλειά, στο καφενείο, στο σωματείο. Εξετάστε να δείτε εάν η Ισοκρατία και το εκλογικό μου πρόγραμμα,  προωθεί τα δικαιώματα όλων, όχι των ολίγων. Εξετάστε να δείτε, εάν αφαιρεί τους κινδύνους ενάντια στο προσωπικό σας συμφέρον. Διαπιστώστε εάν προσφέρω ασφάλεια στο εθνικό μας πρόβλημα.

 

Όταν διαπιστώσετε όλα αυτά, τότε να το τολμήσετε και να με εμπιστευτείτε  με τη ψήφο σας, ανεξαρτήτως σε ποια κομματική παράταξη ανήκετε. Εάν συμφωνήσετε τότε ναι, να αψηφήσετε τους κομματικούς σας προσανατολισμούς  διότι αυτό απαιτεί το συμφέρον της πατρίδας. Να σηκώσετε ψηλά το ανάστημα σας.

 

Ναι είμαι ουρανοκατέβατος. Ναι είμαι ανάθεμα, για τους άλλους υποψηφίους, διότι κανείς δεν πλησιάζει τις ιδέες μου, και το εκλογικό μου πρόγραμμα. Είμαι ανάθεμα στους κομματάρχες  και στα κόμματα, διότι η Ισοκρατία θα τους αφαιρέσει , την απόλυτη δικτατορική εξουσία. 

 

Είμαι  περήφανος που είμαι ουρανοκατέβατος, διότι πιστεύω οι επαναστατικές, τολμηρές. πρωτοφανείς ιδέες μου είναι εμπνεύσεις από πάνω.  Είναι εμπνεύσεις από τα τρία μεγάλα μου πιστεύω. Τη πίστη μου  στη Παναγία, τη πίστη μου στη πατρίδα, και τη πίστη μου στον Κυπριακό λαό. Αυτά είναι τα  πιστεύω, από τα οποία, αντλώ τις εμπνεύσεις μου. Αυτά τα τρία πιστεύω, με έσπρωξαν να τολμήσω να φέρω τις ιδέες μου μπροστά σας, μέσα από τη υποψηφιότητα μου. Για αυτό, μην αφήσετε να σας επηρεάσουν όταν  θα ακούσετε τα διάφορα, από τούς ανθυποψηφιους και τα εκλογικά τους επιτελεία.

 

Σχηματίστε μόνοι σας, τη δική σας γνώμη. Αποφασίστε από μόνοι σας, τι είναι για το συμφέρον σας. Τι είναι για το συμφέρον και ασφάλεια της πατρίδας. Τότε να τολμήσετε άφοβα, να πάρετε τις προσωπικές σας αποφάσεις και να δώσετε τη ψήφο σας, εκεί που σας λέει η καρδιά σας.  Αφήστε τη Παναγία να σας φωτίσει, να πάρετε τη σωστή απόφαση, και σε ποιόν να δώσετε τη ψήφο σας, ανεξαρτήτως χρωματισμών και κομματικών τοποθετήσεων. Είναι δικαίωμα σας,  αλλά και υποχρέωση σας, προς τη πατρίδα, να δώσετε τη ψήφο σας εκεί που σας λέει η καρδιά σας.

 Back To Top