Γιατί Να Με Τιμήσεις Με τη Ψήφο Σου

Γιατί να με τιμήσετε με τη ψήφο σας?

 

Για το συμφέρον της Πατρίδας και το συμφέρον το δικό σας. Διότι δεν έχω καμία υποχρέωση να επηρεαστώ από κόμματα, κομματάρχες, και χρηματοδότες. Διότι είμαι ελεύθερος να ακολουθήσω το συμφέρον της Πατρίδας και το συμφέρον σας.

Διότι το πρόγραμμα μου είναι έξυπνο,  πρωτοποριακό και επαναστατικό. Νέες πρωτοφανείς ιδέες. Διότι δεν είμαι πολιτικός της καριέρας να πουλώ τη ψήφο σας για καρέκλες και αξιώματα. Διότι είμαι ένας από εσάς.

Διότι οι άλλοι υποψήφιοι έκαναν ότι μπορούσαν. Το τι κατόρθωσαν ήταν μία οπισθοδρόμηση πίσω από τη άλλη στο εθνικό θέμα.

 

Αγωνίστου Μαζί μας

 

Αγωνιζόμαστε για το συμφέρον της πατρίδας και για το συμφέρον του Κυπριακού λαού. Θέλουμε λύση του Κυπριακού  βιώσιμη κι δίκαιη για τις δύο κοινότητες. Θέλουμε όμως και απαιτούμε και προστασία της Ελληνοκυπριακής και Τουρκοκυπριακής Κουλτούρας.

 

Θέλουμε να προστατεύσουμε τη Ελληνοκυπριακή   και τη ΤουρκοΚυπριακή κοινότητα να μην γίνουμε μειονότητα στη πατρίδα μας. Ο κίνδυνος να γίνουμε μειονότητα εγγυμονή μέσα από τη νέο σύνταγμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από τις επεκτατικές βλέψεις της Τουρκίας. Διαβάζοντας το εκλογικό μας πρόγραμμα θα βρείτε σε βάθος τις εξηγήσεις αυτών των απειλών.

 

Αγωνίστου μαζί μας για να σχηματίσουμε μια κυβέρνηση πραγματικής εθνικής ενότητας  με το νέο προεδρικό συμβούλιο που προγραμματίζει ο Χριστόδουλος Νεοφύτου. Αντιπροέδρους αξιότιμους  πολίτες και πολιτικούς που δεν διεκδικούν καρέκλες και αρχηγίες κομμάτων. Άνθρωποι που δεν έχουν υποχρεώσεις σε κόμματα κομματάρχες και χρηματοδότες. Άνθρωποι που είναι ελεύθεροι κάθε υποχρεώσεων και έτσι μπορούν να αγωνιστούν με μόνο στόχο το συμφέρον της πατρίδας.

 

Αγωνίστου μαζί μας για να βάλουμε το συναποφασίζω στα χέρια του κυπριακού λαού με το νέο Ισοκρατικό κοινωνιο κυβερνητικό δόγμα που έγραψε ο Χριστόδουλος Νεοφύτου.

Η Ισοκρατία αναιρεί τους κινδύνους της δημοκρατικού συστήματος το οποίο δίνει απόλυτη εξουσία σε ένα άτομο η μια μικρή ομάδα.

 

Αγωνίστου μαζί μας για μια σκληρή αντίσταση στη Τουρκία για να τη ενθαρρύνουμε να σπάσει τη αδιαλλαξία της στο Κυπριακό. Με το καλά παιδιά γίναμε τα κοροΐδα και ενθαρρύνουμε ακόμα ποιο σκληρή αδιαλλαξία από τη Τουρκία.

 

Αγωνίστου μαζί μας για τη αξιοπρέπεια των συνταξιούχων μας οι μισοί των οποίων βιώνουν με συντάξεις κάτω από το όριο φτώχειας. Για το πατέρα σας τη μητέρα σας το παππού τη γιαγιά σας. Δικαιούνται να ζήσουν με αξιοπρέπεια χωρίς να στερούνται τα βασικά αγαθά λόγω συντάξεων κάτω από το όριο φτώχειας.

 

Αγωνίστου μαζί μας για το δικαίωμα όλων των νεαρών ζευγαριών να αποκτήσουν τη δική τους κατοικία.

 

Αγωνίστου μαζί μας για να κτίσουμε πλήρη εξαρτημένα νοσοκομεία σε όλες τις πόλεις.

 

Αγωνίστου μαζί μας για πλήρως δωρεάν πανεπιστημιακή φοίτηση. Για ελεύθερη επιλογή κλάδου φοιτήσεως από τους ίδιους τους φοιτητές. Για να κτίσουμε πανεπιστήμια σε όλες τις πόλεις σε όλες τις ειδικότητες.

 

Αγωνίστου μαζί μας για τη άμεση εξίσωση Ημερομισθίων και Προαγωγών  γυναικών.

 

Διάβασε το εκλογικό μας πρόγραμμα και θα βρεις πολλούς άλλους λόγους γιατί να αγωνιστείς μαζί μας.

 

Αγωνίστου μαζί μας για τις Ελληνοχριστιανικές  μας  αρχές και αρετές.