Αγωνίστου Μαζί μας

Αγωνίστου Μαζί μας Αγωνίστου Μαζί μας Αγωνίστου Μαζί μας Αγωνίστου Μαζί μας Αγωνίστου Μαζί μας Αγωνίστου Μαζί μας Αγωνίστου Μαζί μας Αγωνίστου Μαζί μας Αγωνίστου Μαζί μας Αγωνίστου Μαζί μας Αγωνίστου Μαζί μας Αγωνίστου Μαζί μας Αγωνίστου Μαζί μας Αγωνίστου Μαζί μας


Ζητούνται Εθελοντές Συνεργάτες Για Eκλογική Εκστρατεία και Σκιώδη Κυβέρνηση
Γιατί Να Με Τιμήσεις Με τη Ψήφο Σου
Τι Λένε Οι Άλλοι
Κάνε Τη Εισφορά σου
Διάδωσε Τη Ισοκρατική Επανάσταση
Διοργάνωσε Τη Δική Σου Ομάδα
Οργάνωσε Μαζική Συνάντηση
Εγγραφή

Ζητούνται Εθελοντές Συνεργάτες Για Eκλογική Εκστρατεία και Σκιώδη Κυβέρνηση

Ζητούνται εθελοντές

 

Ζητούνται εθελοντές για προώθηση της  Ισοκρατίας και της εκλογικής εκστρατείας Χριστόδουλου Νεοφύτου. Άτομα που μπορούν να προσφέρουν χωρίς ανταλλάγματα, χωρίς υποχρεώσεις με μόνο γνώμονα το συμφέρον της Πατρίδας και του Κυπριακού λαού.

 

Άτομα από όλους τους πολιτικούς χώρους. Δεν είναι ανάγκη να αλλάξετε κόμμα η χρωματισμό. Μπορείτε να συνδράμετε στη Ισοκρατική επανάσταση και στη προστασία της Πατρίδας  χωρίς να αλλάξετε κόμμα.

 

Ζητούμε άτομα για διάφορες  εργασίες της προεκλογικής εκστρατείας. Από ανειδίκευτους μέχρι τούς ποιο ειδικευμένους. Ζητούμε τη βοήθεια του κοινού που πιστεύει στο εκλογικό πρόγραμμα του Χριστόδουλου Νεοφύτου και του Ισοκρατικού δόγματος.

 

Ζητούμε άτομα που μπορούν να προσφέρουν μέσα από την σύσταση σκιώδης κυβερνήσεως σε όλα τα υπουργικά σχήματα και άλλες κυβερνητικές ειδικότητες. Ζητούνται εκπρόσωποι τύπου που να πιστεύουν στο πρόγραμμα και να μπορούν να το αντιπροσωπεύσουν μέσα από τα ΜΜΕ.

 

Ζητούμε άτομα που να μπορούν να βοηθήσουν στις διάφορες απαιτήσεις της εκλογικής εκστρατείας όπως διοργάνωση μαζικών συναντήσεων και προώθηση τού προγράμματος. Άτομα που να γίνουν οι απόστολοι του προγράμματος να το μεταφέρουν στο απλό κόσμο. Να εξηγήσουμε στο κόσμο γιατί είναι προς το συμφέρον τους να ψηφήσουν Χριστόδουλο Νεοφύτου.

 

Ζητούνται άτομα που να μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους χωρίς αντάλλαγμα  για τη προστασία της πατρίδας και το συμφέρον του Κυπριακού λαού.

 


Back To Top

Γιατί Να Με Τιμήσεις Με τη Ψήφο Σου

Γιατί να με τιμήσετε με τη ψήφο σας?

 

Για το συμφέρον της Πατρίδας και το συμφέρον το δικό σας. Διότι δεν έχω καμία υποχρέωση να επηρεαστώ από κόμματα, κομματάρχες, και χρηματοδότες. Διότι είμαι ελεύθερος να ακολουθήσω το συμφέρον της Πατρίδας και το συμφέρον σας.

Διότι το πρόγραμμα μου είναι έξυπνο,  πρωτοποριακό και επαναστατικό. Νέες πρωτοφανείς ιδέες. Διότι δεν είμαι πολιτικός της καριέρας να πουλώ τη ψήφο σας για καρέκλες και αξιώματα. Διότι είμαι ένας από εσάς.

Διότι οι άλλοι υποψήφιοι έκαναν ότι μπορούσαν. Το τι κατόρθωσαν ήταν μία οπισθοδρόμηση πίσω από τη άλλη στο εθνικό θέμα.

 

Αγωνίστου Μαζί μας

 

Αγωνιζόμαστε για το συμφέρον της πατρίδας και για το συμφέρον του Κυπριακού λαού. Θέλουμε λύση του Κυπριακού  βιώσιμη κι δίκαιη για τις δύο κοινότητες. Θέλουμε όμως και απαιτούμε και προστασία της Ελληνοκυπριακής και Τουρκοκυπριακής Κουλτούρας.

 

Θέλουμε να προστατεύσουμε τη Ελληνοκυπριακή   και τη ΤουρκοΚυπριακή κοινότητα να μην γίνουμε μειονότητα στη πατρίδα μας. Ο κίνδυνος να γίνουμε μειονότητα εγγυμονή μέσα από τη νέο σύνταγμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από τις επεκτατικές βλέψεις της Τουρκίας. Διαβάζοντας το εκλογικό μας πρόγραμμα θα βρείτε σε βάθος τις εξηγήσεις αυτών των απειλών.

 

Αγωνίστου μαζί μας για να σχηματίσουμε μια κυβέρνηση πραγματικής εθνικής ενότητας  με το νέο προεδρικό συμβούλιο που προγραμματίζει ο Χριστόδουλος Νεοφύτου. Αντιπροέδρους αξιότιμους  πολίτες και πολιτικούς που δεν διεκδικούν καρέκλες και αρχηγίες κομμάτων. Άνθρωποι που δεν έχουν υποχρεώσεις σε κόμματα κομματάρχες και χρηματοδότες. Άνθρωποι που είναι ελεύθεροι κάθε υποχρεώσεων και έτσι μπορούν να αγωνιστούν με μόνο στόχο το συμφέρον της πατρίδας.

 

Αγωνίστου μαζί μας για να βάλουμε το συναποφασίζω στα χέρια του κυπριακού λαού με το νέο Ισοκρατικό κοινωνιο κυβερνητικό δόγμα που έγραψε ο Χριστόδουλος Νεοφύτου.

Η Ισοκρατία αναιρεί τους κινδύνους της δημοκρατικού συστήματος το οποίο δίνει απόλυτη εξουσία σε ένα άτομο η μια μικρή ομάδα.

 

Αγωνίστου μαζί μας για μια σκληρή αντίσταση στη Τουρκία για να τη ενθαρρύνουμε να σπάσει τη αδιαλλαξία της στο Κυπριακό. Με το καλά παιδιά γίναμε τα κοροΐδα και ενθαρρύνουμε ακόμα ποιο σκληρή αδιαλλαξία από τη Τουρκία.

 

Αγωνίστου μαζί μας για τη αξιοπρέπεια των συνταξιούχων μας οι μισοί των οποίων βιώνουν με συντάξεις κάτω από το όριο φτώχειας. Για το πατέρα σας τη μητέρα σας το παππού τη γιαγιά σας. Δικαιούνται να ζήσουν με αξιοπρέπεια χωρίς να στερούνται τα βασικά αγαθά λόγω συντάξεων κάτω από το όριο φτώχειας.

 

Αγωνίστου μαζί μας για το δικαίωμα όλων των νεαρών ζευγαριών να αποκτήσουν τη δική τους κατοικία.

 

Αγωνίστου μαζί μας για να κτίσουμε πλήρη εξαρτημένα νοσοκομεία σε όλες τις πόλεις.

 

Αγωνίστου μαζί μας για πλήρως δωρεάν πανεπιστημιακή φοίτηση. Για ελεύθερη επιλογή κλάδου φοιτήσεως από τους ίδιους τους φοιτητές. Για να κτίσουμε πανεπιστήμια σε όλες τις πόλεις σε όλες τις ειδικότητες.

 

Αγωνίστου μαζί μας για τη άμεση εξίσωση Ημερομισθίων και Προαγωγών  γυναικών.

 

Διάβασε το εκλογικό μας πρόγραμμα και θα βρεις πολλούς άλλους λόγους γιατί να αγωνιστείς μαζί μας.

 

Αγωνίστου μαζί μας για τις Ελληνοχριστιανικές  μας  αρχές και αρετές.

 


Back To Top

Τι Λένε Οι Άλλοι

 

Τι Λένε Οι Άλλοι

 

Νέοι, μεσήλικοι, ηλικιωμένοι. Αριστεροί του ΑΚΕΛ, δεξιοί του ΔΥΣΗ, κεντρώοι του ΔΗΚΟ,  Σοσιαλιστές της ΕΔΕΚ. Κόσμος από όλα τα κόμματα, εκφράζονταν και έλεγαν, ότι κανένας δεν τους αντιπροσωπεύει από τους τέσσερεις υποψηφίους, Παπαδόπουλος, Χριστόφιας, Κασουλίδης, Θεμιστοκλέους. Κανένα δεν εμπιστεύονται ότι μπορεί να κάνει κάτι το διαφορετικό στο εθνικό πρόγραμμα. Κανένας δεν μπορεί να αλλάξει καταστάσεις στο εσωτερικό χώρο. Ο λόγος είναι διότι όλοι τους είναι υποχρεωμένοι από κόμματα και χρηματοδότες και μαζί και τα συμφέροντα που αντιπροσωπεύουν. Διότι όλοι τους έχουν χαλινάρια. Διότι όλοι τους έχουν πολιτική καριέρα που προήγατε των συμφερόντων του λαού και της Πατρίδας.

 

Όλος ο κόσμος όταν μιλούσε εμπιστευτικά, εκφραζόταν ότι αν και δεν τους αντιπροσωπεύει κανείς από τους τέσσερεις, είναι αναγκασμένοι είτε να ψηφήσουν αυτό που πιστεύουν ότι θα κάνει τη λιγότερη ζημιά. Όχι το καλύτερο για τη Πατρίδα, αλλά τη λιγότερη ζημιά. Είτε αυτό που τους υποδεικνύει το κόμμα τους.

 

Όλοι λέγανε ότι όταν τους παρουσιαστή πραγματική, ρεαλιστική, τολμηρή εναλλακτική πρόταση από κάποιον άλλον θα την υποστηρίξουν. Όλοι εκφράζονται ότι θα αψηφήσουν τις κομματικές τους τοποθετήσεις για να ψηφήσουν ένα νέο υποψήφιο πουν δεν θα έχει υποχρεώσεις από το κατεστημένο. Θα υποστηρίξουν ένα νέο δυναμικό και τολμηρό πρόγραμμα για το συμφέρον τής πατρίδας και τη αξιοπρέπεια τους.

 

Τώρα έχουν αυτή τη επαναστατική εναλλακτική λύση. Τώρα έχουν το νέο υποψήφιο ο οποίος δεν έχει υποχρεώσεις σε κόμματα, κομματάρχες και χρηματοδότες. Τώρα έχουν ένα νέο λαϊκό και εθνικόφρονο πρόγραμμα που τους αντιπροσωπεύει.

 

Τώρα έχουν τη πρωτότυπη ιδέα σύνθεσης λύσεως με απλούς Τουρκοκυπρίους και να στριμώξουν τη ηγεσία των Τουρκοκυπρίων και της Τουρκίας. Τώρα έχουν τέτοιες τολμηρές και έξυπνες ιδέες χωρίς προκαταλήψεις  που θα λύσουν το Κυπριακό.

 

Τώρα οι άλλοι λένε ότι ψηφίζουν Ισοκρατια Χριστόδουλο Νεοφύτου. Ψηφίζοντας Νεοφύτου, ψηφίζουν αντίσταση στη Τουρκία. Προστασία από τη ΕΕ να μην γίνουμε μειονότητα και να μπορούν να μας ξεπουλήσουν πατρίδα και θρησκεία νόμιμα και δημοκρατικά όταν πάρουν τη πλειοψηφεία στα χέρια τους οι έποικοι από τη Ευρώπη και τη Τουρκία.

 

Τώρα ψηφίζουν για να πάρουν το αποφασίζω στα χέρια τους με το Ισοκρατοικό δόγμα. Τώρα ψηφίζουν να προστατεύσουν τους πρόσφυγες από τις αγοραπωλησίες και ανταλλαγές περιουσίων των Τουρκοκυπρίων τις οποίες τερματίζει το πρόγραμμα του Χριστόδουλου Νεοφύτου.

 

Τώρα έχουν το δικαίωμα να ψηφήσουν για άμεση αύξηση των συντάξεων πάνω από το όριο φτώχειας. Τώρα έχουν πολλούς λόγους να δώσουν τη ψήφο τους σε πρόγραμμα που θα κάνει τη διαφορά. Σε πρόγραμμα που θα σχηματίσει Κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

 

Η μεγάλη πλειοψηφία των άλλων τώρα λένε, ανήκω στο ΔΥΣΗ, στο ΑΚΕΛ, Στο ΔΗΚΟ, στη ΕΔΕΚ, αλλά ψηφίζω Ισοκρατία Χριστόδουλο Νεοφύτου. Ψηφίζω για το συμφέρον της Πατρίδας και τη αξιοπρέπεια μου.

Αυτό λένε τώρα οι άλλοι.  Θα ψηφήσουν με τη συνείδηση τους, και θα αφήσουν το κόμμα να νομίζει ότι ψήφησαν αυτό που προσπάθησαν να τους επιβάλουν.

 


Back To Top

Κάνε Τη Εισφορά σου

Η ποιο πολύτιμη προσφορά που μπορείς να κάνεις είναι να διαδώσεις το Ισοκρατικό δόγμα και το εκλογικό πρόγραμμα του Χριστόδουλου Νεοφύτου.

 

Επιπλέον όμως μπορείς να συνδράμεις με τη οικονομική σου εισφορά. Η εκλογική εκστρατεία του Χριστόδουλου Νεοφύτου δεν έχει τα εκατομμύρια των μεγάλων κομμάτων. Δεν έχει τις εξέδρες που δίνουν οι κομματικές  ομάδες και σωματεία στους άλλους υποψηφίους. Δεν έχει τις χρηματοδοτήσεις από το μαύρο χρήμα στα σακούλια με εκατοντάδες χιλιάδες. Δεν έχει τα κανάλια και ραδιόφωνα που έχουν οι Άλλοι υποψήφιοι.

 

Έχει όμως τη καρδιά και τη πίστη στη πατρίδα, στο Λαό και στη Παναγία. Έχει το καλύτερο, πρόγραμμα. Έχει το επαναστατικό πρωτότυπο πρόγραμμα. Έχει το τολμηρό πρόγραμμα με πρακτικές και έξυπνες λύσεις και προσεγγίσεις που θα φέρουν λύση στο Κυπριακό και στα εσωτερικά προβλήματα. Χρειάζεται να περάσει αυτό το λαϊκό και εθνικόφρονος  πρόγραμμα στα αυτιά όλων των Κυπρίων. Όταν φτάσει το πρόγραμμα σε όλους τους ψηφοφόρους τότε η εκλογή του Χριστόδουλου Νεοφύτου και του προγράμματος του θα είναι από το πρώτο γύρο.

 

Για αυτό η κάθε οικονομική εισφορά θα μετρήσει σε μεγάλο βαθμό να περαστεί το μήνυμα του προγράμματος στο λαό. Εάν το μπορείς κάνε τη εισφορά που μπορείς οποία και να είναι. Χωρίς Αντάλλαγμα. Κάνε τη εισφορά για να υπερασπιστής της Πατρίδας  και των δικαιωμάτων σου.

 

Πώς να κάνεις τη οικονομική σου εισφορά?

 

Ταχυδρομικός η με επίσκεψη στη διεύθυνση :

 

Εκλογικό Επιτελείο Χριστόδουλου Νεοφύτου

204, Δεύτερο Όροφο

40-42 Βυζαντίου, ΤΚ 2064

Στρόβολος, Λευκωσία

 

Κατευθείαν κατάθεση στο Λογαριασμό:

 

Τράπεζα Κύπρου

Όνομα λογαριασμού : Ισοκρατία – Χριστόδουλος Νεοφύτου

Αριθμός λογαριασμού : 0550-01-081755


Back To Top

Διάδωσε Τη Ισοκρατική Επανάσταση

Εκείνοι που συμφωνούν με  την αρχή των σκέψεων της Ισοκρατίας, και θα επιθυμήσουν να γίνουν μέρος αυτών με τη συμβολή τους, μπορείτε να το κάνετε ελεύθερα, με διάφορους τρόπους. Αναπτύσσοντας την ιδέα της Ισοκρατίας περαιτέρω και διαδίδοντας τη ανά τον κόσμο, είναι η μέγιστη και η καλύτερη συμβολή που μπορείτε να παρέχετε. Μπορείτε να συμβάλετε με την αφιέρωση του χρόνου και της προσπάθειάς σας  για έγκριση, επέκταση, ολοκλήρωση και καθιέρωση της Ισοκρατίας, ενός νέου κοινωνιό οικονομικό κυβερνητικού συστήματος στη χώρα σας.

 

 

Μπορείτε επίσης να συμβάλετε με την προσφορά των σκέψεων και των προτάσεών σας για συγκεκριμένους τομείς στους οποίους αισθάνεστε ότι έχετε τη δυνατότητα. Οποιαδήποτε ιδέα , σκέψη ή πρόταση είναι ευπρόσδεκτη από τον καθένα σας. Εάν δεν είστε επαγγελματίας θυμηθείτε αυτό: δεν είναι απαραίτητο να είστε καθηγητής η σπυδασμένος για να εκφράσετε μια ιδέα, μια άποψη. Άλλωστε οι καλύτερες ιδέες προέρχονται από τις κοινές προσπάθειες της καρδιάς και του μυαλού.  Φτάνει να θυμάστε πως η κινητήριος δύναμη όλων των εφευρέσεων είναι η ανάγκη. Η ανάγκη σας να συμβάλετε μπορεί να είναι η πηγή πολλών ιδεών και σκέψεων που θα αποτελέσουν τη βάση για περαιτέρω ανάπτυξη.

 

Μπορείτε να συμβάλετε με την διάδοση των ιδεών και των σκέψεών σας. Θα μπορούσε η σκέψη σας να προκαλέσει μια επέκταση επάνω σε κάποιο από όλα τα σημεία. Εντούτοις μη στηριχθείτε επάνω μου. Οργανώστε ομάδες συζήτησης για  τα φόρουμ και την πρόοδο της Ισοκρατίας στην περιοχή σας. Σε όσους επιθυμούν να μοιραστούν τις ιδέες και τις απόψεις τους μαζί μου , μπορούν να τις στείλουν στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση. διεύθυνση suggestions@isokratia.com ;ή ταχυδρομικώς στην διεύθυνση που θα αναγγέλλεται στις ιστοσελίδες της Ισοκράτιας.

 

Διαδίδοντας το μήνυμα της Ισοκρατιας που αναπτύσσει την Ισοκρατία περαιτέρω , είναι η μέγιστη συμβολή που μπορεί να υπάρξει από κάποιο. Η υποβολή των προτάσεών σας για τη βελτίωση και την ανάπτυξη της Ισοκρατικής ιδέας, είναι η χρυσή, η μεγαλύτερη, η καλύτερη συμβολή που μπορεί να υπάρξει. . Πληροφορήστε τους φίλους και τους γνωστούς σας. Κρατήστε τους ενήμερους για τις σκέψεις περί Ισοκρατίας. Ζητήστε τους να συμβάλουν στο ενημερωτικό δελτίο που δεν κοστίζει τίποτα , θα μας δώσει τη δύναμη του μάρκετινγκ για να εξασφαλίσουμε χορηγούς και οικονομικά πλεονεκτήματα, για να φτάσουμε και σε όσους δεν έχουν την δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στο βιβλίο μέσω του διαδικτύου.

 

Μπορείτε να συμβάλετε με την πίεση των τοπικών και κεντρικών κυβερνητικών εκπροσώπων σας για να υιοθετήσουν τις σκέψεις περί Ισοκρατίας. Μπορείτε να συμβάλετε με τη βοήθεια του πολιτικού σας κόμματος, για να εκδοθεί και να διανεμηθεί η Ισοκρατία στα μέλη της τοπικής κοινωνίας. Μπορείτε να κάνετε μια εκστρατεία για την αποδοχή των σκέψεων της Ισοκρατίας. Ο αγώνας μέσα από ένα πολιτικό κόμμα  ή άλλη οργάνωση για έγκριση της Ισοκρατίας είναι μις γρήγορη διαδρομή δράσης.

 

Εάν είστε ενεργό στέλεχος κάποιου πολιτικού κόμματος θα μπορούσατε να προωθήσετε την ιδέα της Ισοκρατίας , ώστε να υιοθετηθεί από το δικό σας κόμμα.  Γιατί εάν συμβεί να υιοθετηθεί πρώτα από κάποιο άλλο , αντίθετα προσκείμενο στο δικό σας  πολιτικό κόμμα, τότε μπορεί να ωθήσει το δικό σας πολιτικό κόμμα στη δεύτερη θέση για πάντα. Αυτό ακριβώς συνέβη και  στις αρχές του 19ου αιώνα στο τότε πολιτικό κόμμα των  φιλελεύθερων, όταν ήταν το  συμβαλλόμενο κόμμα της κυβέρνησης στην Αγγλία.  Όταν απέτυχε να υιοθετήσει τις νέες κοινωνικές πολιτικές που θα είχαν αποδεχτεί τα συνδικάτα και το κοινό σε μεγάλο βαθμό. Το εργατικό κόμμα μπήκε και υιοθέτησε αυτές τις κοινωνικές πολιτικές πρώτο. Κατά συνέπεια ακόμα και σήμερα , μετά από σχεδόν ένα αιώνα  το ποιητικό κόμμα των φιλελεύθερων   στη Μεγάλη Βρετανία είναι ακόμα και σήμερα η μειονότητα ενώ το εργατικό κόμμα έχει όλη τη δύναμη και (την πλειοψηφία και νίκη  για δεύτερο όρο κυβέρνησης τώρα. )

 


Back To Top

Διοργάνωσε Τη Δική Σου Ομάδα

 Mπορείτε να οργανωθείτε σε ομάδες και να συζητήσετε τις ιδέες της Ισοκρατίας, να τις αναπτύξετε περαιτέρω, να προαγάγετε την Ισοκρατία στην περιοχή σας ανεξάρτητα από οποιαδήποτε δική μου συμμετοχή. Εάν τα μέσα το διευκολύνουν και είναι μέσα στις δυνατότητές σας πιστεύω πως πρέπει να δημιουργηθούν ιστοσελίδες σε όλες τις γλώσσες του κόσμου, ούτως ώστε ο κάθε ένας από εσάς να εργαστεί ανεξάρτητα. από μέρος μου είμαι έτοιμος να δεχθώ και να προσθέσω μεταφράσεις σε άλλες γλώσσες στις ιστοσελίδες της Ισοκρατιας.

 

 Διαδίδοντας το μήνυμα της Ισοκρατιας που αναπτύσσει την Ισοκρατία περαιτέρω , είναι η μέγιστη συμβολή που μπορεί να υπάρξει από κάποιο. Η υποβολή των προτάσεών σας για τη βελτίωση και την ανάπτυξη της Ισοκρατικής ιδέας, είναι η χρυσή, η μεγαλύτερη, η καλύτερη συμβολή που μπορεί να υπάρξει. . Πληροφορήστε τους φίλους και τους γνωστούς σας. Κρατήστε τους ενήμερους για τις σκέψεις περί Ισοκρατίας. Ζητήστε τους να συμβάλουν στο ενημερωτικό δελτίο που δεν κοστίζει τίποτα , θα μας δώσει τη δύναμη του μάρκετινγκ για να εξασφαλίσουμε χορηγούς και οικονομικά πλεονεκτήματα, για να φτάσουμε και σε όσους δεν έχουν την δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στο βιβλίο μέσω του διαδικτύου.

 


Back To Top

Οργάνωσε Μαζική Συνάντηση

Χρειαζόμαστε πλατφόρμες να περάσουμε το μήνυμα. Να εξηγήσουμε το εκλογικό πρόγραμμα ου Χριστόδουλου Νεοφύτου. Εάν είστε σύμφωνοι με το πρόγραμμα του Χριστόδουλου Νεοφύτου μπορείτε να βοηθήσετε. Ο κύριος Χριστόδουλος Νεοφύτου είναι πρόθυμος να παρουσιαστεί σε οποιαδήποτε συνάντηση με αριθμό ακροατών.

 

Εάν το μπορείτε μέσον οργανώσεων που αντιπροσωπεύεται. Μέσω συνδέσμων και άλλων μορφών  ομάδων, διοργανώστε μία συγκέντρωση και καλέστε το κύριο Νεοφύτου να σας αναλύσει το πρόγραμμα του και να απαντήσει στις ερωτήσεις σας.

 

Τηλεφωνήστε στο 22661134  η 22661135 η και με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο  epitelioneophytou@cytanet.com.cy


Back To Top

Εγγραφή

Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή Εγγραφή
Back To Top