Κάνε Τη Εισφορά σου

Η ποιο πολύτιμη προσφορά που μπορείς να κάνεις είναι να διαδώσεις το Ισοκρατικό δόγμα και το εκλογικό πρόγραμμα του Χριστόδουλου Νεοφύτου.

 

Επιπλέον όμως μπορείς να συνδράμεις με τη οικονομική σου εισφορά. Η εκλογική εκστρατεία του Χριστόδουλου Νεοφύτου δεν έχει τα εκατομμύρια των μεγάλων κομμάτων. Δεν έχει τις εξέδρες που δίνουν οι κομματικές  ομάδες και σωματεία στους άλλους υποψηφίους. Δεν έχει τις χρηματοδοτήσεις από το μαύρο χρήμα στα σακούλια με εκατοντάδες χιλιάδες. Δεν έχει τα κανάλια και ραδιόφωνα που έχουν οι Άλλοι υποψήφιοι.

 

Έχει όμως τη καρδιά και τη πίστη στη πατρίδα, στο Λαό και στη Παναγία. Έχει το καλύτερο, πρόγραμμα. Έχει το επαναστατικό πρωτότυπο πρόγραμμα. Έχει το τολμηρό πρόγραμμα με πρακτικές και έξυπνες λύσεις και προσεγγίσεις που θα φέρουν λύση στο Κυπριακό και στα εσωτερικά προβλήματα. Χρειάζεται να περάσει αυτό το λαϊκό και εθνικόφρονος  πρόγραμμα στα αυτιά όλων των Κυπρίων. Όταν φτάσει το πρόγραμμα σε όλους τους ψηφοφόρους τότε η εκλογή του Χριστόδουλου Νεοφύτου και του προγράμματος του θα είναι από το πρώτο γύρο.

 

Για αυτό η κάθε οικονομική εισφορά θα μετρήσει σε μεγάλο βαθμό να περαστεί το μήνυμα του προγράμματος στο λαό. Εάν το μπορείς κάνε τη εισφορά που μπορείς οποία και να είναι. Χωρίς Αντάλλαγμα. Κάνε τη εισφορά για να υπερασπιστής της Πατρίδας  και των δικαιωμάτων σου.

 

Πώς να κάνεις τη οικονομική σου εισφορά?

 

Ταχυδρομικός η με επίσκεψη στη διεύθυνση :

 

Εκλογικό Επιτελείο Χριστόδουλου Νεοφύτου

204, Δεύτερο Όροφο

40-42 Βυζαντίου, ΤΚ 2064

Στρόβολος, Λευκωσία

 

Κατευθείαν κατάθεση στο Λογαριασμό:

 

Τράπεζα Κύπρου

Όνομα λογαριασμού : Ισοκρατία – Χριστόδουλος Νεοφύτου

Αριθμός λογαριασμού : 0550-01-081755


First Name(*):
Last Name(*):
Address(*):
City(*):
Country(*):
E-mail:
Telephone:
Occupation:
Fileds marked with (*) are required!